11 decembrie 2012

My Man Cave!

Pentru ca ieri v-am plictist poate cu rezultatele alegerilor parlamentare, v-am promis pentru astazi un articol interesant despre cum putem face ca subsolul, garajul sau mansarda sa devina un spatiu pentru timpul liber, ba mai mult, sa devina un refugiu fata de grijile cotidiene.

Si pentru ca Nelu Mirea este un om de cuvant (nu ca majoritatea celor care au facut subiectul postarii de ieri), iata ce v-am pregatit pentru astazi: The Man Cave! In ultima vreme auziti probabil tot mai des aceasta expresie si nu stiu daca toata lumea intelege sensul acestor cuvinte. O traducere aproximativa ar fi pestera barbatului, dar mai exact (conform unei definitii Wikipedia), The Man Cave ar fi un spatiu special din incinta unei case (cum ar fi un garaj, subsol sau atelier), unde barbatul poate petrece un pic de timp singur sau poate socializa cu prietenii sai.

Da, stiu ca suna un pic sexist, dar imediat ce veti intelege ca pentru un barbat prietenii sunt foarte importanti, atunci ati mai facut un pas spre casatoria perfecta! Daca tot mai multe cupluri ajung sa inteleaga nevoia de "spatiu" si "timp cu prietenii" (indiferent de sex), sansele sa apara acele omniprezente certuri din nimic se vor diminiua simtitor.

Asadar, daca v-ati decis sa construiti o "pestera", asigurati-va ca partenera sau partnerul este de acord in privinta spatiului unde doriti sa amenajati acest spatiu. Dupa ce ati ales locatia, mai trebuie aleasa si o tematica. Sportul, masinile si filmele sunt unele dintre cele mai populare teme, dar indiferent de pasiunile fiecaruia, exista cateva elemente care n-ar trebui sa lipseasca din peisaj:

Masa de biliard

Un trabuc savurat alaturi de un pahar de scotch si o discutie purtata in timpul unei partide de biliard - aceasta reteta va face ca si cel mai stresat tip sa reuseasca sa se relaxeze si sa se simta bine. Din fericire, exista atat de multe modele de mese de biliard, incat este foare usor sa gasiti una care sa se potriveasca cu tema aleasa de tine. Si dimensiunile pot varia, mai ales in functie de cati bani ai la dispozitie si cat de importanta este aceasta activitate pentru tine.

Barul

Aici aveti doua alternative: fie construiesti barul chiar tu, fie daca doresti ceva mai pretentios, angajezi un specialist. Nu uitata ca indiferent de camera in care este amplasat, barul face parte din casa voastra, asa ca veti dori sa fie cel putin la fel de admirat pe cat va fi de folosit. Frigiderul si depozitul de vinuri sunt doua elemente auxiliare, care nu pot lipsi din vecinatatea barului propriu-zis, asa ca atentie la toate detaliile. 

Televizorul

Da, aceasta este realitatea si de data aceasta marimea chiar conteaza! Televizorul este un alt element care are rolul de a aduna oamenii in jurul sau. Sony, Samsung sau Panasonic, numele este mai putin important. Important este sa aiba un ecran urias si sa aveti contract cu firma de cablu care transmite evenimentele sportive cele mai importante. Daca primiti si o recomandare by Nelu Mirea, eu am ales un Sony BRAVIA.


Si nu uitati ca o componenta esentiala a unei relatii sanatoase este compromisul. Constientizati faptul ca existenta unei "pesteri" poate avea beneficii pentru amandoi. Trebuie sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre voi si asa cum femeile au nevoie de "o seara cu fetele", la fel, barbatii au nevoie de un pic de timp petrecut in compania prietenilor - cu un meci de fotbal, o bere, o partida de poker sau biliard...

La final, obisnuita galerie foto. Enjoy!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu